Als fleet manager zoekt u naar een evenwicht tussen budget en milieu, tussen fiscaal aantrekkelijke en groene wagens. DATS 24 helpt u met plezier het type firmawagens te vinden dat past bij uw mobiliteitsprofiel. Ook maakt DATS 24 graag een offerte op maat voor brandstoffen, zodat u steeds de beste prijs krijgt aan de DATS 24-tankstations. En wist u bijvoorbeeld dat verkeers- en inschrijvingstaksen kunnen wegvallen als aan de juiste voorwaarden wordt voldaan?

Brandstofkeuze

DATS 24 ondersteunt niet alleen traditionele voertuigen, maar ook wagens op CNG en elektriciteit. Bovendien is er altijd een CNG-station in de buurt: momenteel tankt u al in meer dan 85 tankstations in België CNG. Ook met een elektrische wagen zitten uw medewerkers goed want de Vlaamse regering voorziet tegen 2020 zo’n 2.500 openbare laadpalen.

Car policy tips

Om de duurzame mobiliteit in uw bedrijf een boost te geven kunt u rekenen op de car policy tips van DATS 24. Op die manier kunt u duidelijke do’s en don’ts rond het gebruik van een firmawagen meegeven aan uw medewerkers. Wilt u de tips ontvangen? Stuur dan een mailtje naar sales@dats24.be

Tanken bij DATS 24

Handig overzicht U ontvangt elke maand een handig overzicht van de uitgaven. Zo kunt u perfect zien hoeveel en waar uw medewerkers getankt of bijgeladen hebben. Duurzame brandstoffen en tankstations DATS 24 biedt naast traditionele brandstoffen verschillende alternatieven aan zoals aardgas voor voertuigen en elektriciteit. Daarnaast worden onze tankstations op een milieuvriendelijke manier gebouwd en onderhouden. Zo krijgen alle nieuwe tankstations duurzame ledverlichting en maken we ze schoon met regenwater, zodat er geen drinkwater verspild wordt.

Word klant