Z7_80C228K0N8NI70ANNC3NGF38F5
Z7_80C228K0N8NI70ANNC3NGF38Q3

Kaartproblemen? Gegevens aanpassen? We helpen graag verder!

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Mijn facturen

In de factuur staan onleesbare tekens.

Misschien gebruikt u een oude versie van Adobe Reader of is de Adobe-plug-in van uw browser niet recent genoeg.

Als u de factuur in een browservenster opent en alleen maar onleesbare tekens ziet, kan u

• de plug-in updaten via uw browser.
  • de factuur openen via Adobe Reader (zie ook de volgende vraag).

Als u problemen hebt met Adobe Reader, kan u hier de laatste versie van de software downloaden. U kan de factuur ook openen via een andere browser bv.: Firefox of Google Chrome.

Kan ik mijn factuur betalen via overschrijving?

De standaard betaalwijze voor facturen van DATS 24 is per domiciliëring. Neem contact op via sales@dats24.be of via +32 2 363 53 54 om de voorwaarden voor betaling per overschrijving te kennen.
Ik wil een ontbrekende factuur opvragen.

Je kan duplicaten van facturen met de DATS 24-tankkaart opvragen bij DATS 24 Professional. Stuur een mail naar sales@dats24.be en vermeld de factuurdatum van de ontbrekende factuur in je mail. Indien je een factuur wenst van een transactie met een bankkaart moet je je bankkaart hiervoor registreren. Dit kan je hier doen.
Wat is de officiële prijs?

De officiële maximumprijs van diesel en benzine per liter wordt vastgelegd door de overheid. Wij hanteren lagere standaard lage prijzen. In de stationzoeker vind je bij diesel en benzine de officiële maximumprijs en onze lagere prijs. Door bij ons te tanken, kies je dus altijd in je voordeel. Open de stationzoeker.
Ik tank met bankkaart en wens mijn facturen via mail te ontvangen.

Indien je een factuur wenst van een transactie met een bankkaart moet je je bankkaart hiervoor registreren. Dit kan je hier doen.