Kaartproblemen? Gegevens aanpassen? We helpen graag verder!

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Mijn facturen

Als ik op de link in mijn e-mail klik, gebeurt er niets of krijg ik alleen maar een witte pagina te zien.

In Outlook of Windows Mail kan u e-mails als pure tekst laten weergeven, dus zonder opmaak. In dat geval ziet u de link in uw mail niet.
Hoe wijzigt u dat?
- Ga in de menubalk naar ‘Extra’ en kies ‘Opties’.
- Klik op het tabblad ‘Lezen’.
- Verwijder het vinkje naast ‘Alle berichten als tekst zonder opmaak weergeven’.
- Klik op de knop ‘OK’ om het venster te sluiten.
Er wordt een dll-bestand gedownload i.p.v. een pdf-bestand.

Waarschijnlijk bewaart uw browser pdf-bestanden op de harde schijf in plaats van ze rechtstreeks te openen. Onze beveiliging zorgt ervoor dat uw factuur in dat geval bewaard wordt als dll-bestand.
Meestal bevindt het bewaarde bestand zich in uw map ‘Downloads’ of ‘Bewaarde bestanden’. U vindt die via Start/My Computer/C-schijf/Documents and settings/Downloads.
- Wijzig de extensie van het bestand van .dll naar .pdf.
- PC: klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies ‘naam wijzigen’. Vervang ".dll" door ".pdf" en sluit het bestand.
- Mac: klik op het bestand en druk op enter.
Als u dat wil, kan u de naam van het bestand op dezelfde manier ook veranderen.
- Open daarna het bestand door er tweemaal op te klikken met de linkermuisknop.
Ik zie in mijn mail geen link om op te klikken.

Uw factuur werd waarschijnlijk bewaard op de harde schijf in de map ‘Downloads’ of ‘Bewaarde bestanden’. U vindt het in die map als een dll-bestand. Volg de instructies van het volgende item in deze rubriek.
Dit gebeurt vooral in de browser Firefox.
Voor Firefox-gebruikers:
- Ga naar Instellingen.
- Ga naar tabblad toepassingen.
- Zoek in de linkerkolom naar ‘Portable Document Format (PDF)’. Selecteer in de rechterkolom ‘Voorbeeldpagina in Firefox’ in plaats van ‘Bestand opslaan’. Opmerking: u kan ook ‘Altijd vragen’ selecteren. Dan vraagt Firefox u elke keer dat u een pdf-bestand opent of u een voorbeeldpagina wil zien of u het bestand wil opslaan.
- Klik op ‘OK’.
Als u nu op de link in uw e-mail klikt, opent er in een Firefox-venster een pdf-bestand van uw factuur/overzicht. U kan nu uw factuur/overzicht afdrukken of bewaren op uw computer.
Heeft u een andere browser dan Firefox? Ga dan naar het volgende item in deze rubriek.
In de factuur staan onleesbare tekens.

Misschien gebruikt u een oude versie van Adobe Reader of is de Adobe-plug-in van uw browser niet recent genoeg.
•Als u de factuur in een browservenster opent en alleen maar onleesbare tekens ziet, kan u
- de plug-in updaten via uw browser.
- de factuur openen via Adobe Reader (zie ook de volgende vraag).
•Als u problemen hebt met Adobe Reader, kan u hier de laatste versie van de software downloaden.
U kan de factuur ook openen via een andere browser bv.: google chrome of Firefox.
Ik wens mijn factuur via e-mail te ontvangen.

Wenst u uw factuur via e-mail te ontvangen? Klik dan hier
Kan ik mijn factuur betalen via overschrijving?

De standaard betaalwijze voor facturen van DATS 24 is per domiciliëring. Neem contact op via sales@dats24.be of via +32 2 363 53 54 om de voorwaarden voor betaling per overschrijving te kennen.
Ik wil een ontbrekende factuur opvragen.

U kunt duplicaten van facturen met de DATS 24-tankkaart opvragen bij DATS 24 Professional. Stuur een mail naar sales@dats24.be en vermeld de factuurdatum van de ontbrekende factuur in uw mail. Indien u een factuur wenst van een transactie met een bankkaart dient u uw bankkaart hiervoor te registreren. Dit kan u hier doen.