Kaartproblemen? Gegevens aanpassen? We helpen graag verder!

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Mijn tankstation

Ik wil een defect melden.

Alvast bedankt voor uw betrokkenheid. U kan een defect hier melden.
Waarom is er een prijsverschil tussen verschillende stations?

De prijzen verschillen inderdaad van regio tot regio. Dat heeft niet noodzakelijk met de regio op zich te maken, wel met de concurrentie in de onmiddellijke omgeving van het tankstation. U maakt best steeds de afweging of het de moeite loont om verder te rijden om aan een lagere prijs te tanken. DATS 24 biedt in al zijn tankstations kwaliteitsbrandstoffen aan van internationaal gekende merken aan zeer lage prijzen.
We adviseren u ook minstens één keer per maand gebruik te maken van het gratis bandenopblaassysteem waarmee alle DATS 24-tankstations zijn uitgerust. Een juiste bandenspanning zorgt immers voor een lager verbruik. Als uw tankstations naast een winkel van Colruyt Group ligt, combineert u het beste uw tankbeurt met uw boodschappen . Zo spaart u niet alleen een rit uit, u bespaart ook brandstof én budget. Slim tanken betekent ook budgetvriendelijk rijden.
Waar is mijn dichtstbijzijnde DATS 24-station?

DATS 24 heeft een nationaal netwerk van meer dan 100 tankstations. Een overzicht van alle tankstations vindt u in de stationszoeker.