Tankstation Doornik opnieuw open

Na grondige werken verwelkomen we u graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Doornik. Ontdek het vernieuwde station snel aan de Chaussée de Bruxelles.

Nu al AdBlue, binnenkort ook CNG

Rijd u met een diesel? Dan kan u in Doornik vanaf nu AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

Binnenkort kan u in het vernieuwde tankstation ook CNG tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan u er, net zoals in onze andere tankstations, gratis uw bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, leest u hier.

 

Factuur nodig na het tanken? Neem een tankkaart

Speciaal voor onze professionele klanten bieden we aangepaste betaalmogelijkheden in al onze tankstations. Registreer u voor onze tankkaart, of gebruik gewoon uw huidige bankkaart en ontvang op het einde van de maand één factuur. Zo bespaart u weer een beetje tijd.

Bovendien geniet u met uw tankkaart van extra voordelen in Doornik. Van 1 tot en met 31 juli 2020 krijgt u er 20 cent korting per liter op de officiële prijs. De actie geldt enkel voor benzine en diesel. Korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Kom langs

Woont of werkt u in de regio van Doornik? Rij dan zeker eens naar de Chaussée de Bruxelles 154, 7500 Doornik. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil u op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en u hoort het als eerste.