Tankstation Lievegem opnieuw open

Na grondige werken verwelkomen we u graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Lievegem (Lovendegem). Ontdek het vernieuwde station snel op de Grote baan 109!

Tank nu al AdBlue en binnenkort CNG

Rijd u met een diesel? Dan kan u in Lievegem vanaf nu AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

U zal in het vernieuwde tankstation binnenkort ook CNG kunnen tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan u er, net zoals in onze andere tankstations, gratis uw bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, leest u hier.

Factuur nodig na het tanken? Neem een tankkaart

Speciaal voor onze professionele klanten bieden we aangepaste betaalmogelijkheden in al onze tankstations. Registreer u voor onze tankkaart, of gebruik gewoon uw huidige bankkaart en ontvang op het einde van de maand één factuur. Zo bespaart u weer een beetje tijd.

Bovendien geniet u met uw tankkaart van extra voordelen in Lievegem. Van 1 tot en met 30 november 2020 krijgt u er exclusief 20 cent korting per liter bovenop de officiële prijs. De actie geldt enkel voor benzine en diesel. Deze korting geldt enkel met de DATS 24-tankkaart en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Kom langs

Woont of werkt u in de regio van Lievegem? Rij dan zeker eens naar de Grote Baan 109, 9920 Lievegem (Lovendegem). Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil u op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en u hoort het als eerste.