Tankstation Herstal opnieuw open

Na grondige werken verwelkomt stationbeheerder Benjamin u graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Herstal. Ontdek het vernieuwde station snel aan de Boulevard Zénobe Gramme 17.

Binnenkort ook AdBlue en CNG

Rijd u met een diesel? Dan kan u in Herstal binnenkort ook AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

U zal in het vernieuwde tankstation ook CNG kunnen tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan u er, net zoals in onze andere tankstations, gratis uw bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, leest u hier.

Factuur nodig na het tanken? Neem een tankkaart

Speciaal voor onze professionele klanten bieden we aangepaste betaalmogelijkheden in al onze tankstations. Registreer u voor onze tankkaart, of gebruik gewoon uw huidige bankkaart en ontvang op het einde van de maand één factuur. Zo bespaart u weer een beetje tijd.

Bovendien geniet u met uw tankkaart van extra voordelen in Herstal. Van 1 tot en met 31 augustus krijgt u er 20 cent korting per liter bovenop de officiële prijs. De actie geldt enkel voor benzine en diesel. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Kom langs

Woont of werkt u in de regio van Herstal? Rij dan zeker eens naar de Boulevard Zénobe Gramme 17, 4040 Herstal. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil u op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en u hoort het als eerste.