134ste DATS 24-station

Opnieuw kunnen we een mooie locatie aan ons netwerk met nu 134 tankstations toevoegen. En deze keer is dat in de gemeente Wilrijk op de Boomsesteenweg 950, waar stationsbeheerder Davy voor u klaarstaat.

Misschien herkent u hem nog van bij de recente opening van het DATS 24-station in Wommelgem. Davy is vaak aanwezig op beide locaties, en helpt u er graag. Aarzel dus nooit om hem aan te spreken als u vragen hebt!

AdBlue en CNG

In Wilrijk kunt u naast de klassieke brandstoffen ook AdBlue tanken, een additief voor diesel beschikbaar aan de pomp. Later dit jaar breiden we het station dan verder uit met een installatie voor CNG, zodat u ook als CNG-rijder op uw wenken bediend wordt.

Maar dat is niet alles: het DATS 24-station in Wilrijk heeft ook plannen om in de toekomst waterstof aan te bieden.

Natuurlijk kunt u in Wilrijk, net als in alle DATS 24-stations, gratis uw bandenspanning controleren. Meer weten hierover? Ontdek waarom de juiste bandenspanning zo belangrijk is.

Factuur nodig?

Als professionele klant geniet u het comfort van aangepaste betaalmogelijkheden in elk DATS 24-station. U kan een tankkaart aanvragen, of met uw bankkaart betalen en een maandelijkse factuur ontvangen. Op die manier spaart u alweer wat extra tijd.

 

Kom langs

Woont of werkt u in de Antwerpse regio? Rij dan zeker even bij ons binnen aan de Boomsesteenweg 950, 2610 in Wilrijk.

Andere DATS 24-tankstations in BelgiĆ« vindt u zo met onze handige stationzoeker

Op de hoogte blijven? Schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief.