“Onze klanten helpen we het best als we zelf ook praktijkervaring opdoen met een elektrische wagen”

Elisa, Business Developer bij DATS 24, is enorm blij met de nieuwe aanwinst van een elektrische wagen, een Hyundai Kona 64 kWh. De keuze voor een elektrische wagen binnen ons bedrijf kwam er weloverwogen. We bouwen een netwerk van elektrische laadpalen uit. In die zin is de aankoop van een elektrische wagen dus een logische beslissing.

Elisa: “Hoe kunnen we nu meerwaarde brengen als we zelf niet weten hoe een elektrische wagen praktisch in elkaar zit? Onze medewerkers rijden al geruime tijd op CNG en waterstof. Nu krijgen zij ook de kans om kennis te vergaren over het rijden met een elektrische wagen. We gebruiken deze wagen om werk-werk verplaatsingen te overbruggen. Iedereen krijgt ook de kans om de wagen een weekend lang te testrijden. Onze regiotechniekers, marketeers, medewerkers klantendienst,… komen dagelijks in aanraking met onze elektrische laadpalen of met klanten die er vragen over hebben. Zij kunnen die mensen natuurlijk beter helpen wanneer ze kunnen spreken uit eigen ervaring. Alleen wie zelf met de wagen gereden heeft en deze al eens heeft geladen kan onze klanten de best mogelijke service aanbieden.”

“Onze medewerkers leren bij over de producten die we aanbieden, ze doen ervaringen op. En bovenal zorgt deze wagen ervoor dat de verplaatsingen die we hiermee doen 100% groen zijn. Zo kunnen we hier allemaal met een goed gevoel de baan op. Want geef toe, het is toch echt fijn om te weten dat de kilometers die je net hebt afgelegd geen CO² hebben uitgestoot.”, aldus Elisa.

DATS 24 is naast aanbieder van traditionele brandstoffen ook aanbieder van duurzamere brandstoffen zoals CNG, waterstof en elektriciteit. Op deze manier proberen we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Bij ons heb je een brede waaier van mogelijkheden om je auto te tanken of op te laden. Daarnaast hechten we veel belang aan onze rol als pionier en voortrekker in duurzame mobiliteit. Momenteel hebben we al 63 locaties waar je kan laden aan een DATS 24-laadpaal. Dat we onze schouders hier blijven onderzetten, bewijzen onze plannen om in de nabije toekomst nog eens 50 nieuwe locaties te openen.