Welkom bij

Digital Experience

Themabeheer

Creëer binnen enkele minuten nieuwe thema's op basis van sjablonen en pas die thema's naar wens aan. U kunt nieuwe thema's maken, bestaande thema's bewerken en thema's met één klik kopiëren, exporteren en wissen. U kunt ook werken met de nieuwe sjabloon Eenvoudig Thema die een soepel, responsief ontwerp biedt.

Meer informatieabout rich web content management

Site Builder en contentsjablonen

Bouw rijke, multi-channel websites met bijgeleverde sjablonen en assets. Site Builder presenteert de sjablonen en ontwerpcomponenten in de vorm van een wizard, zodat business users snel nieuwe sites kunnen bouwen en bestaande sites kunnen verbeteren.

Meer informatieabout content template catalog and site builder

Integratie van BPM en Forms

Bied een interessante, op rollen gebaseerde digitale ervaring aan, met mogelijkheden voor de automatisering van bedrijfsprocessen die voldoen aan de verwachtingen en die een effectievere inzet van uw IT-investeringen stimuleren.

Meer informatieabout BPM and forms integration

Cloud en virtualisatie

Ga sneller aan de slag en dring het doorlopend onderhoud voor uw ditigal experience-projecten sterk terug. Versnel de go-live van uw projecten met vooraf gebouwde cloud-images voor private of publieke cloud.

Meer informatieabout cloud and virtualization

Productie

Gebruik de programma's voor beheer die geleverd zijn met de portal om de diverse dagelijkse beheertaken uit te voeren.

Meer informatieabout operations

Web Application Bridge

Integreer webcontent van verschillende bedrijfstoepassing en verschillende leveranciers, zoals Microsoft SharePoint, in uw portalwebsite.

Meer informatieabout web application bridge

Zoekservices

Gebruik de portalzoekfunctie om de bezoekers van uw site in staat te stellen om gemakkelijk de gewenste informatie te vinden. De bezoekers kunnen niet alleen zoeken in bronnen van IBM WebSphere Portal en Web Content Manager, maar ook in andere interne en externe bronnen die u beschikbaar stelt. Definieer het zoekbereik, de voorgestelde links en de SEO-opties om de bezoekers naar de beste content te leiden.

Meer informatieabout search services

Hulpprogramma's voor ontwikkelaars

Verzorg de aanpassing en configuratie van onder meer portlets, Script-toepassingen en Digital Data Connector-assets zodat u uw bezoekers een geïntegreerde en boeiende digitale ervaring kunt aanbieden, met minimale inspanning en met weinig vereiste skills. Maak uw oplossingen breder toepasbaar met open-source JavaScript-frameworks, of met Rational Application Developer voor web en mobile.

Meer informatieabout developer tools

Informatie en educatie

Zie het informatiecentrum van Digital Experience voor meer informatie over alle nieuwe mogelijkheden. IBM en IBM Authorized Training Business Partners bieden niet alleen virtuele cursussen aan, maar ook cursussen op locatie en certificering voor Digital Experience-producten.

Meer informatieabout the information center