Zelfstandigen

DATS 24: uw slimme brandstofpartner

Slim tanken, dat is tanken voor lage prijzen. Altijd en overal. En samen zorg dragen voor uw leefomgeving. Slim tanken is ook samenwerken met een klantvriendelijke organisatie. Kortom, dat is tanken bij DATS 24.

Kiezen voor een partnership met DATS 24, dat is kiezen voor:

  • uw budget. Wie bij DATS 24 tankt, tankt elke dag voor lage prijzen. En met een DATS 24-tankkaart geniet u bovendien bij elke tankbeurt een permanente korting op de officiële brandstofprijzen. Zo waakt u over uw budget.
  • eenvoud en efficiëntie. DATS 24 houdt het simpel en efficiënt in de uitrusting van zijn volautomatische tankstations. En daar plukt u de vruchten van. Want kosten die we niet maken, hoeven we niet door te rekenen.
  • een persoonlijke service. Klant is koning bij DATS 24. Dat merkt u aan onze verregaande, gratis dienstverlening. Krijgt u de kriebels van administratie? DATS 24 niet. Wij regelen dan ook graag alles voor u. Helemaal gratis. En met een smile.
  • CNG. DATS 24 zoekt graag nieuwe wegen op. Zo maken we vandaag de markt vrij voor aardgas voor voertuigen (CNG). Deze productdiversificatie zorgt voor aanzienlijke besparingen. Wist u dat u met CNG tot 50 % kan besparen op uw brandstofuitgaven? En dat terwijl uw rijcomfort en performantie dezelfde blijven. Aardgas voor voertuigen is win-win op economisch én ecologisch vlak.
  • een duurzame aanpak. Als milieubewuste brandstofleverancier helpt DATS 24 zijn klanten slim om te gaan met hun voertuig. Want iedere bestuurder kan zijn impact op het milieu beperken door slim te rijden. Ook met een firmawagen, bestelwagen of lichte vracht. We bouwen én onderhouden onze stations bovendien op een milieuvriendelijke manier. Met zuinige ledverlichting, hergebruik van regenwater, waterdichte vloerbekleding … Het bewijs dat we geen lucht verkopen? Onze ISO 14001-certificering.
DATS 24 - Tankkaart aanvragen
DATS 24 - Mijn facturen