Tankkaart

Ga voor een slim partnerschap met DATS 24

Ga voor de volle winst

Als bedrijfsleider, zaakvoerder of fleetmanager bewaakt u het budget dat u spendeert aan uw bedrijfsvoertuigen. Naast de aanschaf van de voertuigen spendeert u dit budget voornamelijk aan de brandstoffen.

De kans is bovendien zeer groot dat u met  uw bedrijfsvoertuigen tankt in één station in de buurt van het werk. Of in een tweede, dichter bij huis. Net zoals dat geldt voor de grote meerderheid van bedrijven trouwens.

Waarom zou u dan als fleetmanager of zaakvoerder opteren voor een te groot netwerk met te dure prijzen? Heeft u een DATS 24-tankstation in de buurt van uw bedrijf? Bereken dan met ons uw winst en ontdek het gemak van een partnerschap met DATS 24. Dát is slim tanken.

Bel 02/363.53.54 of mail ons op sales@dats24.be voor meer info.

Geschenk voor al uw medewerkers

Ook uw medewerkers die niet genieten van een bedrijfstankkaart kunnen volop genieten van uw slim partnerschap met DATS 24. Net als u tanken ze voor lage prijzen. Altijd en overal. En dankzij u krijgen ze een extra korting cadeau. U heeft er verder geen omkijken naar. En geen kosten. DATS 24 handelt de volledige administratie af, voor u en al uw medewerkers.

DATS 24 - Tankkaart aanvragen