Prijs en kwaliteit

U tankt slim bij DATS 24

DATS 24 maakt deel uit van Colruyt Group. Dat betekent dat u bij ons in alle vertrouwen kwaliteitsbrandstoffen van gekende internationale merken aan lage prijzen tankt, en dit al sinds 1972.

Bovendien worden bij DATS 24 het hele jaar door onaangekondigd stalen genomen door het Ministerie van Economische Zaken (FAPETRO). Die stalen worden geanalyseerd in een door het Ministerie erkend en gespecialiseerd labo. De resultaten tonen keer op keer aan dat onze producten perfect beantwoorden aan de geldende normen. De analyserapporten worden systematisch door DATS 24 opgevraagd, gecontroleerd en gearchiveerd.


Daarenboven worden onze producten geregeld door onze eigen mensen 'in the field' gecontroleerd.
 Dat is geen wettelijke verplichting, maar een preventieve maatregel, door ons genomen als extra controle en bevestiging van de kwaliteit van onze brandstoffen.
 We kunnen u dus met volle overtuiging onze brandstoffen aanbevelen. Alle firmawagens, bestelwagens en vrachtwagens van DATS 24 én alle – meer dan 3.000 – voertuigen van Colruyt Group rijden op DATS 24-brandstof. Als dat geen garantie is!

U blijft steeds verzekerd van de beste kwaliteit.

 

Op vraag van het Ministerie van Economische Zaken/Bestuur Energie heeft het Belgische Petroleum Instituut de norm NBN-T 52-603 - Aardolieproducten/Benzine, gasolie voor motorvoertuigen, gasolie verwarming en lampolie/Monsterneming aan de pomp - opgesteld. Deze norm werd verplicht gesteld bij het K.B. van 8/2/1995. Het FAPETRO werd opgericht bij dit K.B. tot vaststelling van de modaliteiten voor de werking van het Fonds voor de Analyse van Aardolieproducten (B.S. van 16 maart 1995). Het FAPETRO (Fonds voor de Analyse van de Petroleumproducten) houdt zich onder andere bezig met de controle van de benamingen, de eigenschappen en de gehalten aan chemische elementen van aardolieproducten. Hiertoe worden stalen genomen aan de verschillende tankstations, die worden geanalyseerd ter controle van de kwaliteit. De analyses van de genomen monsters dienen te gebeuren door laboratoria die voldoen in het K.B. van 29 september 1995 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van beproevingslaboratoria gelast met de analyse van aardolieproducten krachtens artikel 160 van de wet van 30 december 1992 houdende de sociale en diverse bepalingen. (B.S. van 14 november 1995) Wanneer het FAPETRO een slecht staal aantreft in een tankstation, wordt er onmiddellijk actie ondernomen tegen dit station.

Uw tankstation
Vind een tankstation bij u in de buurt en tank aan zeer lage prijzen.
Banner